torsdag den 26. februar 2009

Jeg er i fuld gang med at fordybe mig i bøgerne, for nu varer det ikke så længe før jeg skal igang med en eksamensopgave igen og en synopsis + mundtligt eksamen... Begge opgaver skal være afleverede den 11. maj og den mundtlige eksamen i slutningen af maj... Onsdag den 11. marts går jeg igang med personlig stemmedannelse og det glæder jeg mig HELT vildt til.. :o)

I mandag´s var jeg til øre-næse-hals læge, for at få tjekker min hørelse og mine stemmelæber m.m. Man kan jo ikke sidde som tale/høre pædagog hvis jeg selv har problemer med min hørelse eller stemmebrug... :o)
Det gik rigtig fint og der var kun en lille bemærkning på min hørelse, men det vidst jeg godt for da jeg har arbejdet 3 år med udadreagerende børn, så bliver ens hørelse sat på en hård prøve... :o(

Ellers har jeg lige fået pyntet en æske Toffiee - har jeg gjort før, men glemt at tage billeder inden jeg gav dem væk... :o)
Det er til min dejlige veninde - hun elsker rød og blå, men jeg havde ikke rigtig noget papir i disse farver så det blev dette fra October Aftenoon.... :o)

Nåle fra den lokale superbest- billetter fra Tim Holtz - blonde fra lokal butik - Roser fra Prima...TAK fordi du kiggede forbi og fortsat god torsdag... Jeg tager ned til min kæreste i Kolding i denne weekend, så kan I have en rigtig god weekend når den kommer.... :o) :o)

8 kommentarer:

Pia sagde ...

En lækker æske både udenpå og det indvendige er også mums

sonja sagde ...

flot æske.rigtig flotte nåle du har brugt. dejligt at der ikke var mere galt med hørelsen. så må du bare klø på med læsningen.ha en god aften..

Karina sagde ...

Rigtig god weekend til dig med kæresten. Lækker æske.

madamtridse sagde ...

En skøn æske du har lavet. Super flotte detaljer. :)
Rigtig god fornøjelse med læsningen. Ja det kan være hårdt for ørene. I min søns skole har de ørepropper når støjnivuet bliver meget høj med børnene.Jeg har sådan nogle som musikkerne bruger, de holder de høje lyde ude, men jeg kan stadig høre hvad der bliver snakke om omkring mig.De er købt i en musikbutik.:)

Du må ha' en rigtig skøn weekend med kærsten.:)
Knus Gitte

Helle Sahl sagde ...

Det var da en dejlig gave. Jeg kunne godt tænke mig at blive bedre til få lavet noget lidt mere personligt at have med. Lækre farver og pynt.

Dot Scrap sagde ...

Kære Tanja.
Den er virkelig skøn den æske. Du er bare så fantastisk til at pynte æsker. Du har så mange dejlige detaljer og det giver en utrolig helhed.

Mette Ellingsgaard sagde ...

Flot æske - det er en lækker værindegave at få

angely sagde ...

SÅ sød æske. Det er altid hyggeligt at kigge forbi din hule. Godt at du næsten kan høre, håber du kan læse hvad vi skriver ;-)