onsdag den 10. september 2008

En bette hilsen...

Det er et stykke tid siden jeg har været inde og lave et indlæg. Jeg var til Scrap a Mania i weekend i Ringsted og det var en mega hyggelig og sjov weekend. TAK til alle de skønne scrappe tøser som kom og hilste på... Dejligt at se jer IRL.. :o)
Jeg tog over fredag til Stinne, der havde jeg fået lov til at sove hele wekenden - godt hun kan holde mig ud en hel weekend... Griner.. TAK Stinne..

Vil også sige TAK til Linda, Rikke og Mette for deres mega hyggelige samvær i løbet af en uforglemmlig weekend.... :o) :o) :o)

Jeg var på et kanon fedt kursus med Stinne og Rikke/Troll13 lørdag morgen - her kan du se hvad vi begyndte på: http://homemadeby-stinne.blogspot.com/. Jeg har endnu ikke fået mit album lavet færdigt, men det kommer...

Jeg havde nogle Make-n-Takes på Unik Hobby´s stand og TAK til jer som kom forbi og deltog. Altid hyggeligt og sjovt.. :o)

Lørdag havde jeg valgt at lave bogmærker med QK. Her lige et par inspirationsbilleder:


TAK fordi du kiggede forbi....

2 kommentarer:

Karina sagde ...

Selv tak for en god weekend. Jeg var der kun lørdag for at møde andre og shoppe igennem; ) Jeg mødte desværre ikke dig, men tog også tidligt hjem, da jeg blev ringet hjem, fordi jeg var blevet faster.

Netti sagde ...

Hej Tanja.
Tusind tak for godt selskab på vejen hjem i toget. det var smadder hyggeligt og godt timet af os :o)
Gik du hjem eller tog du taxien? :o)