onsdag den 13. januar 2010

Hyggescrap i Skive.....

Åh jeg nyder bare at have overstået min mundtlige eksamen og nu have min forsinkede juleferie... :o) :o)Jeg var til Hyggescrap i Skive i lørdag´s og vil sige TAK til alle de andre deltagere for en rigtig hyggelig og dejlig dag.... :o)

Hyggescrap i Skive har fået en ny hjemmeside - TJEK den her...

Jeg fik lavet 5 kort og havde simpelhen hjemmefra pakket cellofanposer med tingene til hvert enkel kort, for jeg orkede ikke at slæbe alle mine scrapting med - Min erfaring er også,at når jeg gør det så får jeg ikke lavet noget særligt, men det skal jeg love for jeg gjorde denne gang og er helt stolt af mig selv.... Skal uden tvivl til at være mere struktueret og forudsigende i mine projekter, når jeg tager afsted til arrangementer uden for huset... :o)

Her er lige to af de kort jeg fik lavet:
Det første kort er lavet med mønsterpapir fra Maja Design- Stempaftryk fra Hänglar - Billet fra Tim Holtz - Blandede blimster fra Prima - Anette´s hjemmehæklede blomst - Bladene er punch Pine..
Dette kort er lavet på mønsterpapir som jeg ikke kan huske hvor er fra - Kageserviet - Prima blomster - Bling fra Kreative fornemmelser...


TAK fordi du kiggede forbi og fortsat god onsdag.... :o)

8 kommentarer:

Dot Scrap sagde ...

Hej søde Tanja.
2 helt vildt skønne kort. Det er nogle rigtig skønne detaljer og jeg er vild med lilla.
Hvilken genial ide at lave poser med indhold til kortene hjemmefra. Den ide har jeg STRAKS taget til mig. Jeg slæber også alt for meget med og får ikke lavet det fjerneste.
Så TUSIND TUSIND tak for årets bedste ide...ja det tør jeg godt skrive selvom året lige er begyndt..knus
Dorte

Helle Sahl sagde ...

Lovely :o) Rigtig god idé med palnlægningen. Jeg prøver også men det går ikke alt for godt.

Karina sagde ...

Det er flotte kort. Det lyder dejligt med ferie og scrapkomsammen.
Den med poserne laver jeg også når jeg skal til crops, ellers får jeg heller ikke lavet noget.

sonja sagde ...

hvor blev de flotte,og hvor var det en god ide at,lave poser til hver opgave.Og tak for sidst det var så hyggeligt,at ses igen.dejligt med lidt ferie.hav en dejlig aften.knus sonja

mette wad sagde ...

Super søde kort, og god idé med at pakke i poser, den går bare ikke for mig, for jeg kan lave dem om mange gange og så vil det ærge mig at jeg ikke har alle mine ting med, så hellere slæbe :-)

Heidi sagde ...

rigtig flotte kort - og god ide at pakke hjemme fra - jeg håber jeg får det lært en dag ;O)

Grete sagde ...

Selv TAK for sidst, det var virkelig hyggeligt, og hvor jeg glæder mig til vi skal til Middelfart. :-D
Ja jeg skal lige love for, at du fik lavet noget, og du er bare go' - rigtig flot det med planlægningen, ville ønske jeg ku' være lige så struktureret, men det må jeg jo prøve at øve mig i HI-HI.
Kæmpe knus - vi ses jo snart igen!!!

Joan´s blog sagde ...

Hej Tanja, nu kan jeg også give kommentarer