tirsdag den 27. oktober 2009

Kursus hos Kreative Fornemmelser....

Lørdag den 24. okt var jeg sammen nogle andre skønne scrappere på kursus hos Pia fra Kreative fornemmelser... Det var et mega godt kursus - TAK Pia....

Her er de julekort vi lavede:
Det første vi lavede er et "POP" op kort eller hvad man vil kalde det.. Inde bag ved flappen med Merry Christmas kan man sætte et par billeder eller nogle biografbilleter - et fedt kort som er andeledes, men meget nemt at lave.... :o)
Er hun ikke bare for cute den jule babuska pige - som har fået hue og trøje lavet i mønsterpapir.. :o)

Næste kort er selve formen lavet med skabelonen Label One fra Spellbinders. Her fik vi udfordringen med at skulle marske rensdyret og det var meget sjovt, men også en udfordring som krævede koncentration. Jeg har prøvet masking før, men jeg syntes det er svært at få tingene lige som man gerne vil - det skal jeg vist øve mig noget mere i..... :o)
Her prøve jeg også for første gang at lave sværtekanter med Distress Ink. samt en Ink blending tool - det krævede også øvelse at lave de cirkelbevægelser og jeg syntes jeg fik lidt meget sværte på.... :o(

Dette kort er først stemplet med et kanon lækkert baggrundsstempel med kristtjørn og derefter er der lavet et bogmærke som er sat fast på kortet. Bogmærket er stemplet med rødt og med nogle forskellige tekster og så til sidst lavet den lækre detaljer med båndet (Jeg er vild med det bånd med prikker på begge sider) - Et julekort som kan bruges efter jul og et rigtig godt julekort til en læsehest.... :o)

Den sidste opgave var en lille ekstra opgave - et til/fra kort... :o) Han er bare sød den snemand og han er sat på med 3D puder, så har han fået et lille bånd halstørklæde samt nogle gemstones som knapper.... Sødt hjemmelavet til/fra kort... :o)

Alt i alt nogle kanon gode og udfordrende opgaver som Pia havde forberedt til os og hun havde lavet alt udskrærings arbejdet af de forskellige papirer, så det var lige til at gå til... :o)
TAK for en rigtig hyggelig dag - både til Pia og de andre scrappere.... :o)
Kan I have en rigtig god tirsdag.... :o)

10 kommentarer:

abc - http://abc.scrapcorner.dk/ sagde ...

Sikke nogle lækre kort Tanja. Det er altid super dejlig at få lidt ny inspiration...

Håber snart vi ses igen....

Grete sagde ...

Ja det var virkelig en god og lærerig dag. Jeg personlig tager gerne på kursus hos Pia igen.

Henriette sagde ...

Sikke mange skønne ting - herligt med et kursus hvor man kan få ny inspiration - og gi' den videre.
De rensdyr er da bare for skønne - og snemanden også...

Fortsat god uge til dig..

Betina Olesen sagde ...

Øjjj... skønne kort du har fået lavet hos Pia, og ja hende jule-babuska er bar for sød. Pia kan bare så mange lækre ting med de Hero Arts, jeg bliver så "fattig" hver gang jeg er i nærheden af hende ;-)

Eva Dohn sagde ...

Søde kort, du har fået lavet.

troll13 sagde ...

Sikke nogle super skønne julekort, du har lavet. Jeg er ked af at du ikke kommer i weekenden.
Knus

sonja sagde ...

Skønne kort du har fået lavet,dejligt at få nye fiduser.jeg kunne også godt tænke mig det at komme på det engang.ha en god aften

pia overgaard sagde ...

Hej Tanja, Tak for sidst. Det var så hyggeligt at have besøg af jer. Tiden fløj afsted :-) og hvor var I go'e !! Håber snart vi ses igen!

Karina sagde ...

Helt vildt søde kort! Flot lavet.

mette wad sagde ...

de kort er bare skønne, de stempler fra Hero Art er bare ikke til at tage fejl af :-)